Wie herkent de personen op deze foto? Waar is de foto gemaakt?
(De foto is ingestuurd door de fotowerkgroep)

terug naar Zoekfoto's

Help ons de namen te vinden en stuur een mailtje naar: prikbord@goedespoorwaspik.nl

 
50-jarige bruiloft, foto met oude auto en jaartallen 1898-1948
Foto Gouden Bruiloft......of iets anders ?
Deze foto is waarschijnlijk van een optocht in Waspik, t.g.v. het Gouden Regeringsjubileum 1898 - 1948   van Koningin Wilhelmina , op 31 augustus 1948 .
De optocht passeert hier de Ereboog van de  buurt van de Spoorstraat , ter hoogte van de voormalige woning van de familie de Zeeuw en de voormalige werkplaats van de firma Stokman en later de firma Verschure. 
Wie weet er meer van deze optocht en van ander activiteiten  in Waspik  bij dit jubileum ?
Groeten Jos de Bont.
Deze foto is van een 50 jarige bruiloft,genomen voor het pand voorheen Schotse hl.str.24 van de fam.de Rooij. Nu woont die in een nieuw pand Weterings
Adrie van Gerwen  
50-jarige bruiloft niet in  Schotse Hooglanderstraat.
Op basis van de daken, ramen en deur vergeleken met de (originele) foto’s in  Thuis in Waspik (blz  318) kom ik tot de conclusie, dat hier Spoorstraat 24 en/of 22 is te zien. Het oude huis (nr 26) op de hoek met de Stadhoudersdijk staat op zich zelf. Zie de foto van Waspik Boven op blz 309.
Dat het hier niet de huizen betreft bij Schotse Hooglanderstraat 24 is te zien op de foto van blz 297 van de huizen die tussen nr 14 en 24 stonden en gesloopt zijn in 1976, zoals op blz 296 is te lezen.
Bert Groenenboom
   
  terug naar Zoekfoto's