Wie herkent de personen op deze foto?

Dit is de maandfoto voor april.
Het is waarschijnlijk een uitstapje, maar van welke vereniging of wie er op staan weten we niet, ook wanneer de foto is genomen en waar hij gemaakt is.
 
Wie zijn de personen en wanneer is de foto gemaakt?

(De foto is ingestuurd door de fotowerkgroep)

terug naar Zoekfoto's

Help ons de namen te vinden en stuur een mailtje naar: prikbord@goedespoorwaspik.nl

 
Ik ken iemand van de zoekfoto van de maand april: nr. 12. Zij heette Veronica en woonde in Benedenkerk in de buurt van dokter Wijffels. Ze hadden een winkel met twee grote etalageramen. Wat ze verkochten weet ik niet precies meer, maar ze kwam bij ons aan huis met hoeden en petten voor opa. Haar achternaam weet ik ook niet meer.
Groeten, Annemarie Sniekers
Aanvulling op het verhaal van Annemarie Sniekers:
Die vrouw die Veronica heette, haar achternaam was Verhulst, keurige winkel, aan de rechterkant stonden grote Chinese vazen, en nog meer antiek, die mevr., in de winkel zag er altijd keurig uit. Haar man was Hein Verhulst.
Ik dacht dat zij van Duitse afkomst was? Hein, reed in een Cadillac auto. Ben er wel eens geweest voor een alpino, petje. het was schuin  tegenover Dr. Wijfels. er waren 5 kinderen,. Veronica, Hariet, Hennie, Huverwettens, Huber, Huber had een taxie bedrijf in Bavel. ben je een Waspikse Annemarie? ik hoop dat je er wat aan hebt, veel succes. Piet Langermans.
   
 

terug naar Zoekfoto's